Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
9
282 commentaren van in totaal 283 beoordelingen
Hein Boots (Zutphen)
13/02/2019
10

Een fijn automobiel bedrijf. Vriendelijk en professioneel personeel.De beurten worden keurig zoals afgesproken uitgevoerd.Bij kleine beurten is wachten geen straf met een lekker bakje koffie.Bij grote beurten is er de keuze voor een fiets of auto.

Menno Graaf
01/02/2019
10

Zelfs de auto was van binnen schoon gemaakt, een extra'tje wat niet had gehoeven, maar bijzonder werd gewaardeerd! Verder, gewoon een heel fijne dealer. Voor ons een goede reden om Toyota te blijven rijden!

Bennie
18/01/2019
10

Ik ben keurig geholpen en het gaf mij vertrouwen.

Martin Beijer (Zutphen)
06/01/2019
10

Aardige mensen, afspraken allemaal nagekomen. Gevraagd garantie op een onderdeel die stuk was binnen de garantietijd, en werd zonder enige probleem vervangen zonder kosten. Top !!!

mev.kerkemeijer.
03/01/2019
9

goed.

Gerrit Koenders.
21/12/2018
10

Fijne mensen, een vriendelijk woord, een lekker bakje koffie, wat wil je als Toyota bezoeker nog meer?

Paul Claes
14/12/2018
9

Altijd goede en vriendelijke service

Elly de Bruijn (Doesburg)
07/12/2018
8

Goed werk.Vriendelijk. Duidelijke afspraken.

dhr.A.J.van Bremen (Vorden)
05/12/2018
9

kan geen minpuntje noemen, een 10 is misschien wat overdreven ,maar het zit er dicht bij.

Dick van der Woude
05/12/2018
10

Garage Nijendijk is 100% betrouwbaar. Aangenaam in contact

Dorien
05/12/2018
9

Deze dealer weet de klant altijd het goede gevoel te geven. Alle medewerkers zijn klantvriendelijk en klantgericht.

Gerrit Wassink (Leuvenheim)
05/12/2018
9

Vriendelijk en servicegericht.

Dhr. W.J. van Haaster (Warnsveld)
29/11/2018
9

Dankzij de uitstekende combinatie van servicegerichtheid en deskundigheid van het personeel van Automobielbedrijf Nijendijk alsmede de aan de klant verleende elegantie, ben ik sterk geneigd deze 9 toe te kennen.

Dhr. E.T. van den Breemen (Zutphen)
23/11/2018
10

Ik ben zeer tevreden met de behandeling als ik een keer in deze garage kom. Je wordt er netjes behandeld.

Hen v Kasterop (Eefde )
23/11/2018
8

Vakkundig en vriendelijk personeel.

dhr Chris Dielissen (Brummen)
09/11/2018
10

hele goede service, vriendelijke, behulpzame en vakkundige mensen, gewoon heel goed

M A Holtzer-Kamphuijs (Eerbeek)
02/11/2018
8

1. Ik weet niet of mijn auto is schoongemaakt,zeker niet de voorruit. 2. De wachtruimte is koud en als je lang moet wachten is dat niet zo prettig.3. In de zomer, als je lang moet wachten, is er geen mogelijkheid om buiten te zitten.

S. Spiegelenberg (Zutphen)
02/11/2018
10

Goede service en zeer klantvriendelijk.

Trudy Tolkamp (Vorden)
02/11/2018
9

Fijne garage met uitstekende service en vriendelijk personeel.

Floris (Leuvenheim)
29/10/2018
9

Prima dienstverlening

Anna (Rhienderen)
19/10/2018
9

gemakkelijk bereikbaar, goede service, fijne medewerkers, correct en stipt.

Ben Peters (Zutphen)
17/10/2018
8

Vriendelijk en gewone personeel daar getroffen. Ik hoefde niet meer en ze vroegen niet meer Ik vroeg bv nog wel info over winterbanden en adviseerden meer dan alleen maar Toyota produkten. TOP

A.J. van Dijk (Apeldoorn)
11/10/2018
10

De medewerkers van Nijendijk en ik kunnen al jaren met elkaar lezen en schrijven. Zij doen wat er gedaan moet worden, zijn vriendelijk en behulpzaam. Vanzelfsprekend ben ik dan ook vriendelijk en niet lastig (denk ik).

Brouwer (Eerbeek)
11/10/2018
9

Prima dealer en nette medewerkers goede prijs geen poespas en eerlijke mensen.

Leonard van Wijk (Lochem)
11/10/2018
9

Al vele jaren mijn betrouwbare partner voor onderhoud en servicebeurten. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Wat niet afgesproken was, overleggen ze eerst met daarbij kostenopgave. Realisten: "We gaan er geen gouden koets van maken". Smeren me niks aan: bijvoorbeeld banden worden pas vervangen als het echt nodig is. Voor een spoedje/tussendoortje (bumper hangt na een aanrijding, of verlichting is stuk) kan ik er altijd terecht. En wat simpel is, daar mag je op wachten terwijl het in orde gemaakt wordt. Ik kom er altijd graag.

Mevr. Bisseling (Zutphen)
26/09/2018
10

Vriendelijk personeel en uitstekende service die altijd binnen aangegeven tijd is opgelost.

Paul Driever (Zutphen)
26/09/2018
8

Het is een betrouwbare garage waar de kwaliteit over de hele linie klopt: technisch, functioneel en relationeel.

Hj. Scholten (Zutphen)
13/09/2018
10

Betrouwbaar goede behandeling klantvriendelijk

Midas (Zutphen)
13/09/2018
9

Vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie. Snel en betrouwbaar afspraken maken.

D. Reijnen (Lochem)
29/08/2018
9

Prettige sfeer en ze doen wat ze beloven

Lies Blikman (Zutphen)
15/08/2018
10

We zijn heel blij met het team en garage FA Nijendijk.Altijd correct en netjes .Plus vriendelijk

Marinus.H. Snippe (Zutphen)
08/08/2018
10

Garage Nijendijk is een betrouwbaar adres. Ik kom er al sinds 1973. Altijd wordt je netjes te woord gestaan. De reparaties en onderhoudtsbeurten worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd.Voor een reparatie krijgt men een prijsopgave. Kortom, als het geen goede en betrouwbare garage was zou ik er geen 42 jaar klant zijn gebleven. Reken daar maar op!

A.J.Schut
18/07/2018
10

Ik ben jaren klant van garage Nijendijk in Zutphen en ben erg tevreden over zowel service als ontvangst, anders had ik allang een andere garage gezocht!

André Kluin
18/07/2018
8

Goede service betrouwbaar klantgericht

J. E. Steenhuis (Lochem)
18/07/2018
9

Altijd correcte en vriendelijke service, duidelijke afspraken. Het klopt gewoon.

Dhr. B. Roos (Zutphen )
27/06/2018
9

Uitstekende servicegerichte en klantvriendelijke Toyotadealer.Gedurende mijn nu "6 jaar Toyota-rijder tijd" nooit problemen en altijd perfect geholpen in een prima sfeer en prettige omgeving.

Dhr.G.Wesselink (Zutphen)
20/06/2018
10

goede service,klantvriendelijkheid.duidelijke afspraken en goede uitleg waarom onderdelen vervangen moeten worden.

F.J.Tesink
20/06/2018
9

Vriendelijke mensen Bekwame vaklieden

Harry Gieteling (Hall)
20/06/2018
8

goed geholpen prima zo!!

Alfons Roolvink (Warnsveld)
14/06/2018
10

Ze doen wat ze moeten doen, vriendelijk, goede afspraken en komen die ook na.

Jelte
14/06/2018
9

Goede, flexibele service tegen een redelijke prijs

Gerrit Weppelink. (Lochem)
13/06/2018
9

Vriendelijk en correct

Mevrouw Guus Weerman (Zutphen)
05/06/2018
9

Zij zorgen goed voor mij en mijn auto. Zij zijn correct in de communicatie.

mevr. Iacovone (Dieren)
24/05/2018
5

Altijd klantvriendelijk...en goede uitleg op mijn vragen. Vertrouwd..zodat ik met een gerust hart in mijn auto stap. Mijn beoordeling is geen 5 maar een 9/10.

Dhr P. Folmer
23/05/2018
10

Goede service en goed contact

Mevr Messing (Doetinchem)
22/05/2018
8

Correct en kundig personeel. Tijd voor uileg en overleg

H J van Kasterop (Eefde)
17/05/2018
8

Goede service

Bert Verloop (Warnsveld)
02/05/2018
10

Voortreffelijke service. Correcte behandeling. Afspraak wordt nagekomen. Kreeg kosteloos een leenfiets mee.

Wim den Haring (Zutphen)
02/05/2018
9

Omdat alles aldaar prettig en kundig worden gedaan

H.Lijffijt
26/04/2018
7

Bedrijf maakt een gedateerde indruk.

K. de Heus (Zutphen)
26/04/2018
10

Betrouwbaar en eerlijk personeel, vriendelijk, aardig en vakkundig. Je kan altijd tussendoor met een klein klusje. Denken met je mee over een goede en goedkope oplossing.

k.j schermer (zutphen)
18/04/2018
10

snelle actie indien nodig

P Baars (Zutphen)
13/04/2018
9

Goede communicatie, fijne (persoonlijke) benadering door personeel, geen verrassingen achteraf en weer een jaar goedgekeurd en onderhoud gehad zonder veel kosten. Een dikke pluim voor deze dealer en Toyota.

F Buitink
05/04/2018
8

De mensen zijn vriendelijk Een aanbeveling de auto even door de wast straat zou erg prettig zijn VrG

Louis de Meij (Zutphen)
28/03/2018
9

Prima service en klantgericht.

Els Haggeman
14/03/2018
10

Correct, vriendelijk, afspraken nakomen en alle tijd voor vragen en uitleg

Henk Wullink (Vorden)
28/02/2018
9

Attent en vriendelijk en deskundig personeel

Gerrit Koenders.
23/02/2018
10

Ik (wij) komen nog wel eens langs bij Autobedrijf Nijendijk in Zutphen. Zomaar om eens rond te kijken of de laatste keer daar gebleven om te wachten op de 15.000 km beurt. Een krantje erbij en een lekkere bak koffie. Een praatje als het "effe kan". Een gezellige sfeer.

Gerrit Wassink (Leuvenheim)
22/02/2018
8

Vriendelijk personeel en goede service

Anoniem
11/01/2018
9

Prima klantgerichte (vriendelijke) ontvangst en adequaat handelen om probleem aan auto direct en snel te verhelpen. Ben hier erg blij mee, prima automobielbedrijf

Anoniem
04/01/2018
10

Goede, eerlijke en betrouwbare service. Zeer tevreden.

Menno Graaf
03/01/2018
9

Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar, zowel technisch als qua kosten, fijne plek om bij langs te komen. Aanrader!!!

Trudy Tolkamp (Vorden)
27/12/2017
9

Fijne service, aardige mensen, plezierige benadering, goed werk

Anoniem
20/12/2017
10

Goede service en fijne medewerkers

Anoniem
20/12/2017
8

Goede service

Dhr. M.H. Snippe (Zutphen)
20/12/2017
10

Het zijn kundige, eerlijke en zeer vriendelijke mensen die je graag helpen met je auto in goede staat te houden.Maakt niet uit of het om een reguliere kilometerbeurt gaat of een probleempje, wat bij een Toyota bijna nooit voor komt.

Dhr.A.J.van Bremen (Vorden)
20/12/2017
9

Alleen positieve ervaringen omtrent werkzaamheden -prijs -persoonlijke benadering .

Anoniem
18/12/2017
9

iK HEB DEZE Toyota AL 12 JAAR EN HIJ WORDT KEURIG BIJGEHOUDEN iK KOM OP TIJD VOOR DE BEURTEN EN ZIJ HOUDEN HEM/HAAR PRIMA IN ORDE

Anoniem
13/12/2017
9

Goede service, goed bereikbaar, klantvriendelijk en goede ervaring met het onderhoud van onze auto's

J. E. Steenhuis (Lochem)
13/12/2017
8

Correcte behandeling, deskundig, vertrouwd

Anoniem
04/12/2017
8

betrouwbare relatie

Anoniem
22/11/2017
9

men is vriendelijk en behulpzaam.

Anoniem
15/11/2017
9

Nogmaals prima mensen

H.Dijkman (Zutphen)
15/11/2017
10

vriendelijk personeel goede tekst en uitleg over gedane werkzaamhedenalleen gezegd dat de sensoren van de banden in het vervolg op de checklist aangegevendient te worden bij wisseling zomer / winter banden.dit was mijn enigste klacht reeds besproken.

Ruud de Haas (Doesburg)
08/11/2017
9

Vakkundig en uitstekende service

Anoniem
01/11/2017
10

Ze denken mee en houden zich aan de afspraken

Anoniem
01/11/2017
10

Ik ben zeer tevreden over mijn garage Nijendijk, vooral om de persoonlijke benadering en door de voor mij (a-technisch) duidelijke uitleg over de uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden.

mevr. Van der Torn (Zutphen)
01/11/2017
10

Bij Nijendijk krijg je uitstekende service. Er wordt met je meegedacht. Een betrouwbaar en klantgericht bedrijf.

Anoniem
25/10/2017
9

Een prettig, betrouwbaar bedrijf dat goede kwaliteit en service biedt.

Anoniem
19/10/2017
10

Goede service duidelijkheid over de uit te voeren reparatie. Valt deze duurder uit dan wordt er contact opgenomen.Vriendelijk en kundig personeel.

Anoniem
18/10/2017
10

Prettig open, goed bereikbaar bedrijf en leverancier in mijn geval van probleemloze auto.Leiding en medewerkers makkelijk aanspreekbaar.

dhr Chris Dielissen (Brummen)
18/10/2017
10

vrolijke, hulpzaam, en vooral vakkundige medewerkers die de klant koning laten voelen.

Brouwer (Eerbeek)
09/10/2017
9

Vriendelijke en goede afhandeling ,ook info over reparatie correct en niet te duur, eerlijke prijs .

A.J. van Dijk (Apeldoorn)
04/10/2017
10

Overbodige vraag.Ik heb geen enkele kritiek op Garagebedrijf Nijendijk.Dat geldt niet voor degenen die dit onderzoek doen. En ik heb voor heel wat kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeken opdracht gegeven. (Uit hoofde van mijn beroep en functie).

K. de Heus (Zutphen)
27/09/2017
10

Ze bieden een snelle en goede service, denken met je mee!

Piet Wijnhoven (Warnsveld)
27/09/2017
10

Fijne betrouwbare garage

Anoniem
31/08/2017
8

Omdat ik nooit een hoger cijfer geef. Ik zou ze eigenlijk hoger moeten geven

Anoniem
02/08/2017
10

Een prima garage, betrouwbaar in het nakomen van afspraken, vriendelijk en service gericht personeel en altijd duidelijk in afspraken

J.J. vd Krogt (Brummen)
26/07/2017
10

Een vakkundige autodealer, waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat!

jan wassink (brummen)
17/07/2017
4

afspraken niet nagekomen /slechte aflevering auto

Anoniem
12/07/2017
9

klantvriendelijk, deskundig en servicegericht geholpen, ik voelde me gewaardeerd als klant. In de showroom plaats genomen i.v.m. hevige regenval. Daar wat te drinken gekregen en even een praatje gemaakt. Vervolgens kreeg ik mijn auto keurig gepoetst weer terug!

Dhr. F. Goorhuis oude Sanderink (Zutphen)
12/07/2017
10

Ik ben een tevreden klant bij een prettige dealer.
Geen reden tot klagen, zeker aan te raden!

Mevrouw P.J.M. van Vliet (Eerbeek)
12/07/2017
10

Benadering van firma Nijendijk in Zutphen is vriendelijk, correct en voorkomend.

Alfons Roolvink (Warnsveld)
03/07/2017
9

vriendelijke mensen, bekwaam in hun vak, ze doen wat ze zeggen en draaien er niet om heen.
Dat er een een Toyota garage in Zutphen zit vind ik zeer belangrijk voor de aankoop van een nieuwe Rav 4
ga ik niet naar een andere plaats.

Anoniem
30/06/2017
10

Al jaren goede ervaringen met deze garage!

D. Duitshof
30/06/2017
9

Correcte en vriendelijke behandeling. Uitleg dat er onderdelen vervangen moesten worden. Werd thuis opgehaald om eigen auto weer op te halen. Als ik kan wachten als er iets kleins moet gebeuren wordt koffie aangeboden en ligt er een krant om te lezen. heel prettig.

E.F. Zwaanswijk (Warnsveld)
30/06/2017
7

Ik kan pas een goede toelichting geven +/- 1-2 maanden na de laatste onderhoudsbeurt.

Anoniem
21/06/2017
9

5 jaar prima er wringen met deze dealer

Anoniem
21/06/2017
8

klantvriendelijk, flexibel, ook bij "tussendoor"-reparaties, meedenken met uit te voeren reparaties en een prettige, positieve benadering

chiel veerwater (zutphen)
31/05/2017
9

de monteurs in de werkplaats zijn kundig en bekwaam, de medewerkers aan de balie zijn behulpzaam en de verkopers zijn niet opdringerig maar willen wel graag wat nieuws aanbieden

Mieke Dingemanse (Zutphen)
31/05/2017
9

Ben tevreden

Anoniem
24/05/2017
10

Nijenhuis is een goede autogarage. Prettig, betrouwbaar, correct. Een aanbeveling voor iedereen.

Peter Baars (Zutphen)
10/05/2017
9

Goede service, vriendelijk personeel en na de servicebeurt de auto weer gewassen teruggekregen. Dikke pluim voor Toyota Nijendijk uit Zutphen.

Anoniem
03/05/2017
9

Zeer vriendelijke behandeling. goede prijzen en goede kwaliteit van dienstverlening.

Anoniem
18/04/2017
10

Correcte service gerichte behandeling. Goed werk. Vriendelijk personeel.

J.Salentijn Bossenbroek (Zutphen)
12/04/2017
9

Heldere afspraken, prettige persoonlijk contact. Goede service

B. van Deelen (Empe)
06/04/2017
9

De correcte en plezierige behandeling van de klant spreekt mij erg aan, zonder dat men erg formeel wordt.

J.H.Brouwer (Eerbeek)
23/03/2017
8

Betrouwbare en goede en vriendelijke medewerkers.
Er is altijd koffie en als het iets langer duurt dan komen ze steeds vragen of je nog wat koffie thee of water lust.

Mevr. A. Oosterhoff (Zutphen)
23/03/2017
9

Prima service, vriendelijke en deskundige medewerkers. Betrouwbare garage om je auto in onderhoud te hebben.

Anoniem
08/03/2017
10

Goede service en prettige personen in de omgang.

Gerrit Witteveen (Voorst Gem Voorst)
01/03/2017
10

Er wordt een prima service verleend, bij iedereen aan te bevelen.

Jan te Winkel (Warnsveld)
22/02/2017
10

Mooie showroom
Goed en makkelijk bereikbaar
Vriendelijke medewerkers
Goede service

h a. wesseldijk (Lochem 7241 dv.)
09/01/2017
10

een goede dealer ik ben er 62 jaar klant dat zegt wat............

Anoniem
07/12/2016
10

Deze dealer/garage werkt correct en duidelijk. Bij afspraak zijn er veel mogelijkheden met het brengen en halen van de auto. Er wordt gevraagd of je vervangend vervoer wilt, kostenopgave kan verstrekt worden en er wordt duidelijk verteld wat de behandelde punten aan de auto waren. Voor extra reparaties etc. wordt eerst gebeld ivm prijsafspraak.
Zeer vriendelijk personeel.

Anoniem
01/12/2016
10

Prima bedrijf met vakbekwame mensen. Zeer klantgericht.

Anoniem
25/11/2016
9

de service is goed en de klantvriendelijkheid groot

Dhr. P.de Vries (Vorden)
31/10/2016
10

Wij voelen ons zeer prettig bij het bezoeken van de dealer Altijd bereid je vragen enz te beantwoorden Super|||

Joop Holtslag (Zutphen)
19/10/2016
10

Zeer klantvriendelijk

Anoniem
21/09/2016
10

Ik geef online nooit een reactie. Maar voor deze dealer maak ik een uitzondering. De directe persoonlijke service is namelijk prima. En dan bedoel ik niet dat ze een soort 'keurig' alles volgens de etikette doen, juist niet. Je hebt contact met mensen. En dat begint bij de chef balie en werkplaats. Ze doen er alles aan om jou goed verder te laten rijden, ook al ben ik zelf wel eens nalatig (meer dan eens een afspraak vergeten), ze blijven je goed bedienen. Voor mij als autoconsument is dat TOP. Dank jullie wel.

Anoniem
24/08/2016
8

Goede service. Duidelijke uitleg als je vraagt wat ze gedaan hebben aan de auto. Auto is netjes en schoon afgeleverd.

Dhr. J. E. Steenhuis (Lochem)
22/08/2016
9

Alles is correct uitgevoerd, vriendelijk en deskundig advies, vlgs prijsopgave.

dhr. J.A.B. van Deelen (Empe)
08/08/2016
10

Zij zijn erg vriendelijk en deskundig, niets is hen teveel. Zij leggen alles duidelijk uit, zowel bij de receptie, werkplaats en werkplaats.

Anoniem
25/07/2016
9

Goede service, vriendelijk personeel

Tom Riko (Lochem)
20/07/2016
9

Uiterst correct in alle afhandelingen.

W.Rijnders.(m.) (Brummen.)
19/07/2016
9

Personeel en bedrijf komt prima over.

Anoniem
13/07/2016
7

Omdat een mooi cijfer is.

Anoniem
06/07/2016
8

Alles was goed. Allen in de zaak staan geen nieuwe Toyota s meer. dat vind ik erg jammer. je kunt de nieuwe types en modellen niet meer bekijken.

Pasman (Brummen)
27/06/2016
10

Gewoon top auto wordt thuis opgehaald en weer terug gebracht. Zeer klantvriendelijk aan de telefoon.

Anoniem
22/06/2016
8

je moet natuurlijk wel scherp blijven.....een tien is denk ik te veel veren en dan gaat de aandacht verslappen!

Anoniem
20/06/2016
9

Een prettig bedrijf met aardige werknemers en altijd behulpzaam.
Soms een beetje laconiek maar dat werk ik misschien zelf in de hand.

Anoniem
08/06/2016
10

Ik word hier vakkundig, vlot en attent geholpen.

Frank G. (Zutphen)
08/06/2016
10

Niets op aan te merken. Gaat zoals ik het wil dat het gaat.

Anoniem
02/06/2016
10

Persoonlijke, professionele en bekwame service

m.j.veerwater (zutphen)
02/06/2016
9

ik ben zeer tevreden met deze Toyota garage, de klanten worden altijd netjes behandeld, prima personeel.
veel Toyota rijders uit zutphen en omgeving ,dat Toyota is verhuisd naar apeldoorn.

Anoniem
04/05/2016
10

top service

Piet wijnhoven (Warnsveld (Zutphen))
29/04/2016
9

Nijendijk is een prima garage met kundig en hartelijk personeel. Na enkele probeersels bij andere garages ben al weer vele jaren klant bij hen. Ik wordt bij naam herkend en dat geeft een vertrouwde indruk. Deze garage prijs ik daarom bij iedereen aan als een uitstekend adres. Het is daarom niet te bevatten waarom Toyota het dealerschap naar een andere garage heeft overgeheveld.

Ton Verweij (Zutphen)
20/04/2016
9

Het bedrijf is klant en service gericht en de monteurs leveren steeds goed werk en leveren de auto keurig op!

Anoniem
14/04/2016
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Dhr. P. de Vries (Vorden)
14/04/2016
10

alles gaat altijd naar wens een prima sfeer en zijn zeer deskundig

H.J.E.Wanders (Eerbeek)
06/04/2016
8

Ben tevreden

Anoniem
23/03/2016
9

Een prima adres voor het onderhoud aan uw auto, correcte afhandeling en uitleg. Prijsstelling zou wat vriendelijker mogen.

Hw Bolk (Doetinchem)
23/03/2016
8

ben altijd netjes en correct behandeld

J. Scheffers (Ugchelen)
17/03/2016
8

Vriendelijk, meedenkend en soepel

F.Bresser (Warnsveld)
09/03/2016
10

Je wordt hier vriendelijk en deskundig geholpen bij aankoop, onderhoud en reparaties.

Ronald van Beek (Zutphen )
09/03/2016
8

Goeie dealer eerlijk en betrouwbaar

Anoniem
02/03/2016
9

Deskundigheid monteurs, prettige benadering. Prijs/kwaliteit in verhouding.

G Wassink (Leuvenheim)
17/02/2016
8

vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over de verricht werkzaamheden

Anoniem
10/02/2016
9

Uitermate klantvriendelijk

D. Bruinemeijer (Lochem)
10/02/2016
10

vanwege de prettige omgang en de uitgevoerde taken

P.R. Wervers (Apeldoorn)
10/02/2016
9

het is een betrouwbare garage, klantvriendelijk en waar onnodige reparaties worden voorkomen. Deze leverancier snapt dat een goede dienstverlening , eerlijkheid en betrouwbaarheid winnen boven snel zaken doen.

Anoniem
08/01/2016
9

De dealer is altijd correct en klantvriendelijk.

C. Martens (Brummen)
06/01/2016
8

Wij zijn tevreden over de dealer en de klantvriendelijkheid.

Anoniem
30/12/2015
10

tevreden

corrie verschoor (zutphen)
23/12/2015
10

vriendelijk en vehulpzaam

Dirk Mulder (DOESBURG)
09/12/2015
9

De medewerkers van Toyota Nijendijk zijn niet alleen kundig, betrouwbaar en klantvriendelijk, maar je kunt telkens weer van ze op aan. Ze doen wat ze met de klant afspreken en beloven. Om het voor toekomstige, nieuwe klanten geloofwaardig te houden geef ik ze een 9, maar eigenlijk verdienen ze een 10!

Anoniem
07/12/2015
10

Goede service, vriendelijk personeel. De koffie staat er altijd klaar.

Anoniem
24/11/2015
8

Tevreden

Anoniem
19/11/2015
9

geen problemen, makkelijk toegankelijk en persoonlijke service

Henk van Tent Becking (Dieren)
19/11/2015
6

De werkzaamheden volgens de vinklijst zijn niet goed uitgevoerd. Een defect lampje in de dashboard verlichting is niet opmerkt.
De voorruit en koplampen zijn niet gereinigt terwijl dit wel afgevinkt is.
Dit is de tweede keer.
Op mijn melding bij de digitale evaluatie is geen reactie hierop gekomen.

Maarten Swaan (Warnsveld)
19/11/2015
10

Ik had klachten omdat ik rare geluiden horden Monteur had het snel gevonden daar was ik erg blij mee,
die klacht kwam zelden voor zei de monteur.

Gerrit Witteveen (Voorst gem Voorst)
12/11/2015
10

Men is er altijd zeer vriendelijk en behulpzaam

Mevr. C.G.A. Bisseling (Zutphen)
12/11/2015
10

Vriendelijke, benaderbaar personeel. Helaas waren de verkeerde winterbanden gemonteerd, maar dit werd - na een telefoontje van de garage zelf - dezelfde dag vlot en naar volle tevredenheid verwisseld. Fouten zijn menselijk; het gaat er echter om hoe deze opgelost worden. En dat is hier: uitstekend.

Anoniem
11/11/2015
10

Zeer prettige en deskundige service

Anoniem
11/11/2015
9

Goede vakmensen, zeer vriendelijk. denken mee en komen met goede oplossingen. Top

Chris Dielissen (Brummen)
11/11/2015
10

klantvriendelijk, behulpzaamheid, vakkennis

Dhr Graaf (Eerbeek)
11/11/2015
9

Service gericht, behulpzaam, flexibel, oog voor relaties, vriendelijk en natuurlijk kwaliteit. Volledig vertrouwen bij deze dealer dat men meedenkt en werkt aan de lange termijn relatie, ook als hun dat op de korte termijn minder omzet oplevert.

Dhr Graaf (Eerbeek)
11/11/2015
9

Service gericht, behulpzaam, flexibel, oog voor relaties, vriendelijk en natuurlijk kwaliteit. Volledig vertrouwen bij deze dealer dat men meedenkt en werkt aan de lange termijn relatie, ook als hun dat op de korte termijn minder omzet oplevert.

Ivo Bal (Almere)
11/11/2015
10

Een heel fijn autobedrijf. Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Ook zeer betrouwbaar. Nooit problemen gehad.

Anoniem
05/11/2015
10

Uitstekende service, gekwalificeerde medewerkers, snelle en goede afhandeling

Dhr. B. Van Deelen (Empe)
04/11/2015
9

Hoewel zij geen officiële dealer meer zijn, althans zo heb ik het begrepen, zou ik toch bij of via hen weer een Toyota kopen want ik heb veel vertrouwen in hen. Bovendien wordt je altijd heel plezierig geholpen c.q. Te woord gestaan.

Helmink (Doetinchem)
04/11/2015
8

Ze zijn er vriendelijk en behulpzaam en komen hun afspraken goed na

Anoniem
23/10/2015
10

Vriendelijke mensen, klantgerichte benadering.

Anoniem
21/10/2015
10

Klantvriendelijke mensen met veel ervaring. Monteurs werken er al lang en hebben veel kennis. Hanteren nette prijs conform Toyota advies

dhr. A.T. Everts (Zutphen)
07/10/2015
9

Prima services, correcte behandeling, afspraken altijd keurig op tijd.

Riet en Gerrit Koenders (zutphen.)
07/10/2015
10

Rijden al jaren Toyota. Zijn altijd welkom. Kunnen als we dat willen altijd een praatje maken.
Bakje koffie erbij. Even rondneuzen. Voor vragen staan ze immer open.

Anoniem
05/10/2015
7

Prima uitstraling en duidelijk

Anoniem
23/09/2015
7

Redelijke service

Jürgen Lamers (Zutphen)
11/09/2015
10

Goed en betrouwbaar.

Bennie Holkamp (Wedde)
27/08/2015
10

Goede service, luisteren ook als wij iets vertellen! Goede afspraken mee te maken.

Dhr. F.Bresser (Warnsveld)
26/08/2015
10

Je wordt hier heel vriendelijk te woord gestaan, er wordt meegedacht bij problemen, men staat klaar met advies, de afspraken worden keurig nagekomen.

mevr. Weterings (Zutphen)
24/08/2015
0

Zeer slechte communicatie en erg duur.

Kiliccan H (Zutphen)
20/08/2015
9

vertrouwbaar en alles netje behandeeld

Anoniem
17/08/2015
9

Correcte behandeling, vriendelijk, kopje koffie en ze nemen tijd voor gesprek. Ruimte, showroom schhon en opgeruimd.

Anoniem
22/07/2015
10

levert goed werk en wij hebben nooit klachten over de uitvoering van het werk Het bedrijf is aan te bevelen en is zeer deskundig

j.zegers (zutphen)
22/07/2015
10

fijne klantvriendelijke garage

Anoniem
15/07/2015
10

zeer prettige dealer

Anoniem
15/07/2015
10

Ik ben al jaren een tevreden klant!

Ab Smits (Zutphen)
08/07/2015
8

nee. goed is goed!

Mevr. T. gieling (Brummen )
08/07/2015
8

Ziet er netjes uit, staan je netjes ter woord.

W. Vijfwinkel (Brummen)
08/07/2015
9

Een nieuwe Toyota wordt gekocht in de showroom. De volgende Toyota wordt verkocht door de werkplaats en het personeel. De tevredenheid over het personeel en de werkplaats in de communicatie en de uitvoering is voor deze dealer hierbij van toepassing.

Klaas van Urk (Vorden)
06/07/2015
9

Betrouwbaar en klantvriendelijk, prijzen komen overeen met prijslijst

Anoniem
30/06/2015
8

door de jaren lange goede samenwerking met de chef werkplaats en magazijnmeester/receptionist

Anoniem
17/06/2015
7

let niet zoveel op de website enkel voor het maken van een afspraak

Dhr. Vos (Warnsveld)
17/06/2015
9

De medewerker die mij destijds heeft geholpen beschikt over de nodige kennis. Daarnaast was deze gedurende het proces altijd klantvriendelijk en servicegericht. Daarnaast denkt deze dealer niet alleen aan haar eigen belangen maar schenkt ook veel aandacht aan de persoonlijke wensen van de klant.

Anoniem
26/05/2015
10

Klantgericht, accuraat en betrouwbaar bij service en in geval van calamiteiten.

Johan kunst (Zutphen)
26/05/2015
9

Afspraak is afspraak

A.G.A. de Meij (Zutphen)
20/05/2015
10

Prima service.

Anoniem
18/05/2015
9

Vriendelijke, persoonlijke bejegening. Goede service. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd

barry (zutphen)
18/05/2015
5

Ik vind het persoonlijk niet normaal dat er prijzen worden berekent die volgens de Toyota calculater totaal niet overeenkomen met wat er word uitgevoerd en berekent , dit na een jaar van aflevering van de auto (geen nieuwe) had echt gehoopt op beter service

Henk van Dam (Dieren.)
18/05/2015
10

Het vertrouwen dat ik telkens weer ondervind,en de hartelijkheid ook bij de onbenulligste vragen door mij gestelt.

Anoniem
13/05/2015
8

prima mensen zowel aan de balie als in de werkplaats

h.dijkman (zutphen)
04/05/2015
8

in de afgelopen 4jaar geen klachten betreffende service / werkplaats / verkoop

Anoniem
30/04/2015
8

Professioneel personeel met een klantvriendelijke instelling. Goed bezig.

Anoniem
29/04/2015
10

Ik geef een 10 omdat ik zeer tevreden ben. Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Afspraken worden nagekomen en vriendelijk personeel.

Anoniem
09/04/2015
10

Goede communicatie, eenvoudige manier om werkplaatsafspraken te maken via website, vriendelijk personeel

Bert Verloop (Warnsveld)
08/04/2015
10

Super service, goede accurate behandeling / contact.

Anoniem
01/04/2015
8

Omdat ik zeer tevreden ben

Anoniem
01/04/2015
9

vriendelijke mensen, goede service

Paul Botden (Zutphen)
01/04/2015
9

Vriendelijke medewerkers, volop deskundigheid in showroom en werkplaats, helder en duidelijk in afspraken.

A.J. van Dijk
25/03/2015
10

Omdat ik door verhuizing 6/7 jaar geleden kwam binnenrollen met mijn Prius. Ben niet van hier, wel met pensioen, maak nog maar weinig kilometers; dus zeker geen waardevolle prospect. Misschien wel waardevol als opinievormer. Maakt in hulp, vriendelijkheid en correcte afhandeling kennelijk geen verschil.

Anoniem
25/03/2015
9

Zeer tevreden met deze dealer.

H. Lammerse (Eefde)
25/03/2015
10

Waarschuwt op tijd dat gepland onderhoud moet worden uitgevoerd, komt de gemaakte afspraken na (zowel qua werkzaamheden als prijs) en heeft vrijwel altijd ruimte om kleine reparaties of vervangingen meteen uit te voeren.

Dhr. Oppewal (Zutphen)
18/03/2015
8

Klantvriendelijkheid, duidelijk en kennis van zaken een dealer waar je op kan vertrouwen.

AJ Heikoop (Zutphen)
11/03/2015
8

Nooit pech onderweg gehad (ca 40 jaar).

van der Torn (Zutphen)
11/03/2015
10

Garage Nijendijk is zeer klantvriendelijk en betrouwbaar.

Anoniem
04/03/2015
10

Uitstekende service, bekwaam en vriendelijke medewerkers

Dhr. Gert Witteveen (Voorst)
04/03/2015
8

het is goede website

Mevr.Demmink-Woltjer (Zelhem)
02/03/2015
10

Deze dealer, verkopers en verdere medewerkers, zijn een goed ingespeeld team, dat geheel ten goede komt t.o.v. de klant !!

Anoniem
25/02/2015
10

Netjes vriendelijk en correct geholpen.

Dhr. H. Boots (Zutphen)
18/02/2015
9

Een betrouwbare partner. Vriendelijk, gastvrij, neemt de tijd voor je. Kwalitatief zeer goede service. Top!

Anoniem
12/02/2015
8

Prima service, komen hun afspraken na!

W.A.M. ter Bogt (Wichmond)
05/02/2015
9

Eerlijk en vriendelijk en niet vergeten deskundig.

Anoniem
02/02/2015
10

Service en wijze van verstrekken van informatie aan de klant.

Dhr.A.J.van Bremen (Vorden)
28/01/2015
9

In alle opzichten vriendelijk, vakbekwaam personeel.

Marinus H. Snippe (Zutphen)
28/01/2015
10

Je wordt er correct en vriendelijk behandelt. Er wordt uitleg gegeven over hetgeen er aan de auto gedaan is. Eventueel wordt vooraf aangegeven wat de kosten ongeveer zullen bedragen.
En er is altijd een kop heerlijke koffie!

J Wagenvoort (Leuvenheim)
14/01/2015
9

Wij zijn goed voorgelicht door verkoper.

Piet Wijnhoven (Warnsveld)
08/12/2014
10

Al 35 jaren hebben wij een uitstekende relatie met elkaar.

Anoniem
01/12/2014
10

Vriendelijk deskundig personeel

Anoniem
01/12/2014
9

geen enkel probleem

Anoniem
01/12/2014
10

geweldige gastvrijheid prima services

D.J.Harmsen (Voorst)
19/11/2014
9

Een nette bediening, en correcte aflevering.

J.M. de Heij (Dieren)
19/11/2014
8

Ik ben snel en zakelijk behandeld.

Dhr R Helmink (Doetinchem)
22/10/2014
8

Wij hadden een goed gevoel bij de dealer,ziet er zeer netjes uit.we hadden er alle vertrouwen in.

Anoniem
20/10/2014
7

prima garage goede auto

Anoniem
13/10/2014
9

Bejegening is vriendelijk, correct en meedenkend

Anoniem
09/10/2014
9

Medewerkers zijn klantvriendelijk en deskundig

Anoniem
08/10/2014
9

wordt altijd goed en naar tevredenheid behandeld en geholpen

Anoniem
30/09/2014
9

Deskundig,vriendelijk personeel!

Anoniem
30/09/2014
8

klantvriendelijk behulpzaam

Anoniem
30/09/2014
8

klantvriendelijk behulpzaam

Anoniem
29/09/2014
8

ik ben tevreden met deze garage

Anoniem
29/09/2014
10

Ik kan mij niet voorstellen dat er een betere klantvriendelijker team bestaat dan de mensen in deze garage. Ik ben nooit teleurgesteld door hen integendeel: ze staan altijd voor iedereen klaar met raad en daad, kortom TOP!!

Anoniem
25/09/2014
8

klantgericht en vriendelijk personeel

Anoniem
24/09/2014
10

Fantastisch personeel allemaal.

Anoniem
23/09/2014
9

Klantvriendelijk. Goede voorlichting en overleg. Correcte afhandeling.

Anoniem
19/09/2014
9

Goede sfeer, plezierige benadering, gevoel dat ik serieus wordt genomen. Meedenken op een positieve manier.

h.postel (lochem)
19/09/2014
8

goed en degelijk

Anoniem
10/09/2014
9

Deskundige en vriendelijke mensen.

Marc de Kleijn (Zutphen)
08/09/2014
9

geheel tevreden, dealer houdt zich aan afspraken, ontvangst is zeer goed, uitleg over wat gedaan is kan niet beter, kortom zeer tevreden

kim nieling (zutphen)
03/09/2014
10

Het is gewoon en top dealer ik wil nooit meer anders de mensen die er werken zijn heel vriendelijk . En als je ze nodig hebt staan ze voor je klaar .

Anoniem
02/09/2014
10

tevreden klant

Anoniem
28/08/2014
8

correcte benadering cliënt

Anoniem
28/08/2014
8

Prettige sfeer bij personeel werkplaats en receptie.

Anoniem
26/08/2014
6

De dealer komt na de laatste reparatie niet overtuigend over.
Ik heb niet de indruk dat de reparatie goed is uitgevoerd omdat het euvel zich weer aandient.

Anoniem
20/08/2014
8

Ben correct en netjes behandeld

Anoniem
20/08/2014
6

het gebeurt te vaak dat er na een onderhoudsbeurt nog steeds problemen zijn, dat vind ik niet zorgvuldig.

Anoniem
20/08/2014
6

het gebeurt te vaak dat er na een onderhoudsbeurt nog steeds problemen zijn, dat vind ik niet zorgvuldig.

Anoniem
19/08/2014
8

Tevreden

Anoniem
13/08/2014
10

vriendelijk gedienstig en vakkennis

Mw. J. Huisman (Zutphen)
13/08/2014
9

Omdat ik heel erg tevreden ben over de verkoper en de mensen van de werkplaats en receptie.

Anoniem
06/08/2014
9

Goede ontvangst en deskundige verkoper.

Anoniem
05/08/2014
2

Heb ik al aangegeven. Deze dealer komt zijn afspraken niet na en belt niet terug. Ook wilde we een nieuwe auto kopen en was er geen verkoper aanwezig. Toen we vroegen hoe lang dat nog duurde kregen we te horen dat hij die dag niet meer terugkwam. We hebben elders een nieuwe Toyota gekocht.

Anoniem
05/08/2014
9

Goede service, vriendelijk, behulpzaam

Anoniem
31/07/2014
9

Prima dealer voor onderhoud,inruilen is wel wat moeilijk,inruil prijs is slechts 50% voor wat zij voor een gelijkwärdige auto vragen

Anoniem
30/07/2014
9

Adviseur heeft goed meegedacht en o.m. geholpen bij keuze kleur en velgen met eigen foto's van hem.

Anoniem
29/07/2014
8

Betrouwbaar en deskundig

Tom Riko (Lochem)
29/07/2014
9

Uiterst tevreden.

henk kamperman (borculo)
22/07/2014
9

goede service, en prima werkplaats

Anoniem
17/07/2014
8

Zoals ik heb aangegeven, vriendelijk, behulpzaam en goed werk geleverd

B.Roos (Zutphen)
17/07/2014
10

Als er wat viel aan te merken, dan was het geen 10 geweest maar een 9, 8, 7 of nog minder afhankelijk van de "problematiek"

H.J.Bosch (Laren)
17/07/2014
9

Ik kan geen negatieve zaken bedenken.

dhr. A. Addink (Warnsveld)
16/07/2014
9

klantvriendelijkheid

j.d. van der wees (lochem)
16/07/2014
10

alles was op tijd, in orde, correct en beleefd. er was gewoon niets op aan te merken.

Marinus Hoekman (Zutphen)
10/07/2014
9

betrouwbare prettige en vakkundige mensen

Anoniem
09/07/2014
8

Goede service, heldere offerte en duidelijke afspraken waaraan men zich ook houdt.

Anoniem
08/07/2014
9

n.m.m. is 10 perfect en dat is niemand.

P.de Vries (Warnsveld)
30/06/2014
8

Goede afspraken, correcte afhandeling.

Anoniem
26/06/2014
10

Deskundig. niet duur. aardig

m.j.veerwater (zutphen)
26/06/2014
8

garage nijendijk is van oudsher een degelijk bedrijf,zakelijk in gesteld,goed personeel en dat geeft vertrouwen.

Ing J.M. de Heij (Dieren)
12/06/2014
9

Vlotte afspraken en snelle bediening

M. Tensen (Eerbeek)
10/06/2014
9

afspraak nagekomen, kon er op wachten, verzorgd tijdens het wachten, nagesprek duidelijk

Anoniem
05/06/2014
8

gewoon goed

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.